Bloggbursdag feires med give away!

Akkurat i dag er Interiørbloggen I et lite Norgesglass 1 år.

Akkurat i dag for 1 år siden publiserte jeg mitt første innlegg.

Akkurat i dag for 1 år siden la jeg ut dette bildet her på bloggen.

Her skal vi leve, her skal vi bo.

Her skal vi leve, og her skal vi bo.

Ja, til og med med samme undertekst som over her. For det er det bloggen handler om; om det å leve og det å bo på et lite småbruk på landet.

Jeg har lenge vært opptatt av interiør, men det var ikke før jeg startet blogg jeg virkelig skjønte at jeg var over gjennomsnittet opptatt av det. Og etter hvert tror jeg også jeg har funnet min «nisje», nemlig en god blanding mellom nytt og gammelt.

Og ettersom jeg for tiden sliter med fysisk (kronisk) sykdom, har det blitt veldig viktig for meg å bruke den lille energien jeg har på noe givende, motiverende og positivt. Det kan være ulike ting, men noe av det er blant annet små interiørprosjekter hvor jeg kan bruke kreativiteten min. Og som en del av det igjen, setter jeg så uendelig stor pris på dere som følger meg her i blogglandia. Det gir meg mye, og hver eneste tilbakemelding og kommentar gleder meg langt inni sjela 🙂

Jeg takker og bukker, smiler og danser, og takker igjen for alle dere som titter innom!

Jeg vil i den forbindelse gi bort en liten ting. Og ettersom jeg er glad i gjenbruk og gamle ting, kommer det vel ikke som en bombe at gaven også er det! Denne søte muggen har jeg kjøpt på en bruktbutikk i nærheten av her jeg bor, og nå vil jeg gjerne gi den til en av dere.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Konkurransen vil også gå parallelt på facebook-siden, så man kan altså velge om man vil delta via facebook eller her på bloggen. Om du vil gjøre begge deler, får du et ekstra lodd! Opplys gjerne om dette i bloggkommentaren.

Jeg trekker en vinner Fredag 7. November.

Ha en god mandags kveld! 🙂

hvit

 

 

24 thoughts on “Bloggbursdag feires med give away!

 1. Gratulerer med 1 årsdagen. Vi er nesten jevngamle i blogglandia vi jo. Så gøy.
  Jeg er ikke på Face, så nøyer meg med å delta her. Alltid kos å se hva du har
  funnet på. Gjenbruk er gøy, det er vi helt enige om. Bra vi er flere.
  Klem fra Marit

  Liker

 2. Gratulerer! 🙂 Jeg blir gjerne med i trekningen av den søte muggen. Den skulle passe perfekt på kjøkkenet hos meg. 😉 Man kan finne mange fine skatter i bruktbutikker – sånt er spennende!
  Ønsker deg en bra høstdag! 🙂

  Liker

 3. Jeg deltar gjerne i konkurransen både her og på FB og gratulerer med dagen for den fine bloggen. Liker bloggen din for den er en fin blanding av interiør og kloke ord. Og så synes jeg at du har det så fint. Et vanlig hjem som er uvanlig koselig, der ting er satt sammen med oppfinnsomhet, god smak, omtanke og sans for detaljer.

  Liker

 4. Jeg vil gjerne delta jeg, for det er en nydelig kanne. Må bare få si at du har en koselig blogg som jeg kom over for et par uker siden. Har allerede lest meg gjennom alle innleggene fra dette året. Gratulerer med dagen!
  Hilsen Camilla i Harstad

  Liker

 5. Gratulerer med vel overstått. Veldig koselig blogg du har. Kom over den i blogglisten til Marit i brukt og blandet.
  Fine helg til deg. Deltar kun her
  Mvh
  Mildrid-Annette

  Liker

 6. Tilbaketråkk: Drivved-fredag |

 7. Tilbaketråkk: Lysestakemani(!?) |

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s