Helgen er her igjen – og jeg gjør ting jeg ikke kan!

Helgen er her igjen!

For akkurat 1 måned siden ble jeg tante til ei SKJØNN lita jente.

Jeg er absolutt ingen fotograf, men jeg liker å ta bilder. Og jeg var så heldig å få lov til å ta bilder av Jessica da hun var ca. 2 1/2 uke – for det er jo blitt så populært med sånne nyfødt-bilder nå om dagen. Dette har jeg IKKE gjort før, men artig var det i hvert fall! Og når man har noe så fint å ta bilde av, trenger man jo ingen profesjonell fotograf – motivet blir jo FINT uansett!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 Fredagsordene i dag tror jeg får bli;

Jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till»

(Melissa Horn)

HA EN FIN HELG!

smile4

 

4 thoughts on “Helgen er her igjen – og jeg gjør ting jeg ikke kan!

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s