Det er i roen du hører

Om tv`en eller radioen står på full guffe, da hører man ikke hva en annen sier til deg. Om en person roper til en annen fra et rom til et annet, og døren kanskje et lukket, da er sannsynligheten stor for at man ikke hører. Det kan være man hører noe, men man hører ikke selve ordene eller selve budskapet.

Slik er det også i livet generelt, tenker jeg. Om tempo, aktiviteter, tanker og følelser står på «full guffe», da kan man risikere å gå glipp av hva livet har å si. Kanskje livets stemme prøver å si noe viktig? Da ville det være dumt å hele tiden overdøve den stemmen.

Men dersom man skrur ned volumet på radioen, vil man jo høre hva den andre sier til deg. Om man åpner døren mellom rommene vil man høre hva personen sier. Det kan være at personen ikke alltid har noe viktig eller fornuftig å si, men vil man risikere å gå glipp av det – for tenk om det viktig?

SONY DSC

Det er i roen du hører.

Det er i roen du kan tenke, føle og overveie.

Det er i roen du er beskyttet.

SONY DSC

smile4

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s