Drømmen om landsbygda

Flyfoto over småbruket, fra to ulike tidsepoker.

Flyfoto over småbruket, fra to ulike tidsepoker vel og merke.

Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg var når jeg begynte å drømme om å bo på småbruk eller gårdsbruk, mest sannsynlig ikke når jeg var 8 år eller lignende, men i ungdomsår og voksen alder har dette ønsket vært sterkt. Jeg har vokst opp på bygda – og man kan sikkert få meg ut av bygda om så skulle være, men jeg kan skrive under på at man aldri får bygda ut av meg!

Jeg sier absolutt ikke at det er negativt å bo i by, for bylivet har også sin sjarm. Men jeg personlig synes det er greit å kunne oppsøke byen selv når det skulle friste. Men om man liker ro, natur, dårlige bussforbindelser, langt til neste nabo, minimalt med sireneulinger, røde låver, mye mygg og grønne jorder – ja, da er landsbygda stedet for deg. (Haha, hørtes jo nesten ut som et reklameinnslag..)

Flaks for meg at jeg slapp å melde meg på «Jakten på kjærligheten» for å finne både mann og gård.

Jeg har studert 1 år i Oslo, og jeg har bodd og studert 5 måneder i New York. Det var bra og opplevelsesrikt det – men det er historie i dag og lever kun i minner og erfaringer. Det er her på landet jeg vil skape livet jeg har drømt om, det er her jeg vil lage en historie og en fremtid.

Jeg ville aldri i min villeste fantasi valgt dette..

..fremfor dette!

SONY DSC

Hva foretrekker du?

smile4

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s