Må du få glitrende dager..

SONY DSC

2013 er snart historie. Vel, det sitter jo enda i kropp, sjel og hodet, noe som er vanlig ved alt man erfarer og opplever. Men fysisk sett er året snart over og et nytt år vil overta makten. Slik er nå engang verden laget.

Året som har vært har hatt opp- og nedturer, slik som alle år har. Men det skal sies at nettopp dette året har hatt noen flere nedturer enn normalt. Det har bidratt til at jeg i dag tenker som jeg gjør, føler som jeg gjør og gjør det jeg gjør. Slik er vi mennesker laget; «vi blir det vi spiser», «vi blir slik vi omgås» osv osv.. Det gjelder å lete frem det gode, det lyse, det positive, det morsomme, det absurde og det til i tider noe upassende. Sistnevnte kan bli morsomt i riktig setting, tro meg.

Jeg har lært at det går an å starte en blogg uten at man i utgangspunktet er slik anlagt. Ja, dette er meg i et nøtteskall, jeg tenker ofte at «neineinei, det går ikke, fordi, fordeatte, jammen herreguuud DET skjønner du vel at ikke går?!» Men, jammen om det går, ja jammen at det gikk! Jeg har lenge vært levende opptatt av interiør, men har jo ikke hatt en arena der jeg har kunnet dele denne interessen. Det er jo strengt tatt ikke nødvendig heller, men i disse høyteknologiske dager er det jo i hvert fall veldig akseptert, noe jeg synes er veldig bra. Jeg setter utrolig stor pris på alle og enhver som har tittet innom min lille blogg, og det skal sies at jeg blir ekstra glad når jeg får kommentarer! Det kan gjøre en litt lumpen dag til en strålende en! Jeg gleder meg til fortsettelsen.

(wikipedia)

(wikipedia)

Jeg har lært at man bør være som man er, og ikke prøve å bli noe man ikke er. Dette er jo for så vidt ikke noe helt nytt i mitt tankesett, men når man blir eldre kan jo dette ofte se seg gjeldende. Dette er ikke noe som kun har omhandlet meg selv de siste månedene, neida, det har jo faktisk vært et hett tema i både medier, diverse blogger og ikke minst en kjempe-snakkis i både innland og utland. Etter det sagnomsuste bildet til selveste Fotballfrue, så har kommentarene haglet! Jeg personlig kan ikke i min villeste fantasi forstå at noe slikt kan skape så kaos.. Ja, for det er jo det det er – kaos. Kaos i menneskers selvtillit.. Noe som er et vondt tema i seg selv. Lenge leve ytringsfrihet, men i noen tilfeller burde kanskje den friheten blitt en smule innskrenket. Jeg har ikke tenkt å utdype dette mer enn dette, for poenget mitt er til syvende og sist at mennesker må få holde på akkurat slik de vil, så sant det ikke direkte sårer eller skader noen – og i den sammenheng er det viktig å huske hvem du er og ikke hvem naboen er.. Du er du, og du er bra!

Naturen, alt er helt perfekt som det er.

Naturen, alt er helt perfekt som det er.

Jeg har lært at å skaffe seg valp er et svare strev, fra morgen til kveld. Jeg ble forklart at det var jobb å ha en liten valp i hus, og jeg husker at jeg syntes jeg var godt forberedt! Men den gang ei.. Vi sov ikke på flere måneder! Jeg følte meg som en utbrent småbarnsmor i lang tid. Men, en dag så snudde alt.. Alt strev, all søvn som var forsømt, alle utebesøk i løpet av nettene, all hopping og slikking, all irriterende piping fra hundeleker og sure miner mellom hundeeiere (meg og samboer) – det var så verdt det! Jeg hadde gjort alt om igjen, så lenge det hadde vært denne lille luringen.. Det er vel slik det er å få små i hus? (les:litt ironisk, men dog, man blri så uendelig glad i dissa dyra).

SONY DSC

Jeg har lært at man skal gjøre det som gjør en selv glad og tilfreds. Til tider må man selvfølgelig gjøre ting som ikke er fult så gøy, for det er visse ting som er livsnødvendig. Men, og her mener jeg MEN: Du ingenting du, ingenting i hele verden hvis du ikke vil, hvis du ikke føler for det, hvis det ikke gjør din hverdag god. Du er din egen lykke smed. Du er alt du har.

SONY DSC

Jeg håper alle kommer til å få en flott inngang i det nye året,  og at gleder vil se din vei og at mørke dager kun vil glimte innimellom.

SONY DSC

Jeg gleder meg til et nytt år med blogg og nye interiørskapende tanker og påfunn.

Godt nytt år til deg som leser dette!

Nyttårsklem fra Line 🙂

2 thoughts on “Må du få glitrende dager..

  1. Hei Line! Ja, har jeg lest en blogg for første gang i mitt 85-årige liv og det til mitt kjære barne-barn!! Det må jeg si var både veldig fint og interessant. Så flink du er til å formidle glede og stemning. Moro å se så fint det er i gamle-stua deres. Du er på rett plass og må fortsette med dette. Godt nyttår til deg fra mormor.

    Liker

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s