En spisestues historie..

Da jeg flyttet inn her var det dette spisestuesettet som var her. Jeg har enda ikke fått meg til å sette det bort, men i årenes løp har det allikevel endret utseende..

2011-11-12 15.30.01

Jeg de siste 2 årene prøvd å bytte ut alle mørke ting/møbler i hvitt. Det tar tid. Dette bordet malte jeg hvitt, samt at jeg satte lyse trekk på stolene. Slik hadde jeg det i ca. 1 år. Men så meldt utålmodigheten seg igjen..

2011-12-31 13.14.33

..så da la jeg på et heklet sengeteppe for en stund..

2013-02-08 11.07.06

Så reiste jeg på oppdagelsesferd i låven, noe som viste seg å være historieslutt for de gamle spisestuestolene. Her fant jeg 3 gamle spisestuestoler, som viste seg å være kjærlighet ved første blikk fra min side. Jeg fant også en gammel trebenk, som jeg tror en gang i tiden har hatt sitt virke i ei skogsarbeidebrakke. I tillegg pusset jeg ned bordet i kanter og hjørner med pussepapir.

SONY DSCSONY DSC

Stol og benk bærer preg av godt bruk, men det er jo bare sjarmerende synes jeg!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hva synes du om å pusse opp eldre møbler?

Legg gjerne igjen et spor etter deg 🙂

smile4

Vil du følge mine interiørtanker på facebook – se HER!

4 thoughts on “En spisestues historie..

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s