Adventstemning med kongler

I går kveld var vi ute på måneskinnstur med hunden vår, Lita. Det var fint, veldig kaldt og mørkt! Og selv om hovedmålet var en tur, fikk jeg med meg min bedre halvdel på å samle kongler. Helt normalt å gjøre en tirsdagskveld i stupmørke.. Men, resultatet ble mange kongler! Oppdrag utført. I dag satte jeg i gang med «prosjekt adventstake av kongler».

SONY DSC

Her er den ferdig, flere bilder lenger ned i innlegget!

Jeg startet med å forme en ståltråd til en sirkel. SONY DSC Deretter fant jeg et gammelt håndkle som har vært ute av bruk lenge. Dette klipte jeg opp i remser, som jeg surret rundt ståltråden. Jeg gjorde dette for å få noe å lime konglene fast i, og «kransen» blir fyldigere.

Så brukte jeg limpistol til å lime fast kongler til håndkle.

Jeg brukte litt bomull for å dekke over det ikke fult så fine gule håndkle.. Dette gir også en slags illusjon av snø, syntes jeg. SONY DSC Så limte jeg kongler litt tilfeldig rundt resten av kransen.

Her har jeg lagt kransen på et serveringsfat av glass.

Jeg brukte en glitterspray på hele kransen og litt løst hvitt glitter. Jeg har ei god venninne som driver en kjempe fin hobbybutikk, https://www.facebook.com/pages/Pusleriet/345159712180345?fref=ts, og der har jeg handlet blant annet det løse glitteret!

SONY DSC

Nå er kransen blitt ferdig til å begynne å pynte med lys og stæsj, slik at det blir seende ut som en adventsstake. Jeg gir meg jo ikke helt med konglebruken, for jeg har i tillegg til de små konglene brukt noen større kongler til å pynte rundt i hullene mellom lysene. Disse har jeg også brukt glitter på. Jeg har også brukt noen sølvstjerner, som jeg engang har fått i en blomsteroppsats. Tallene jeg har brukt har jeg kjøpt på Nille, men det begynner å bli snart 2 år siden nå. Men jeg har sett i flere butikker at det finnes mange fine adventsstall. Man kan jo også lage de selv, av f.eks ståltråd.

SONY DSC SONY DSC

jul1

Man kan bruke naturen inne i interiøret, eller?

Til deg som leser dette – ha en flott torsdag, enten du har begynt å tenke på advent eller ei!

2 thoughts on “Adventstemning med kongler

Jeg blir veldig glad og takknemlig om du legger igjen en liten hilsen eller kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s